fbpx

YOUR SMILE IS OUR JOB!

Viziunea noastră de a crea un zâmbet atractiv, nu se limitează doar la cavitatea orală, ea se extinde la întreaga estetică facială prin intervenții non – invazive.

O femeie obișnuită zâmbește cam de 62 de ori pe zi:)! Zâmbetul nu costă nimic și, totuși, valorează mai mult decât cele mai multe cuvinte.

 • Clinica Dental Place dispune de cea mai nouă tehnologie în domeniul stomatologiei estetice CAD-CAM 3D CEREC (realizarea coroanelor ceramice în cadrul clinicii într-o oră) și chirurgiei oro-maxilo-faciale FAST&FIXED System (implanturi și lucrare fixă într-o zi sau folosirea tehnicilor inovatoare de reconstrucție osoasă cu ajutorul Membranei PRF=Platelet Rich Fibrin). 
 • Echipa noastră este specializata în cele mai noi tehnici în domeniul stomatologiei, pentru a ne asigura că oferim servicii stomatologice de vârf la nivel de stomatologie internațională. 
 • Tratăm fiecare pacient cu cea mai mare responsabilitate și dăruire și ne vom asigura că aveți toate informațiile necesare înțelegerii tratamentului. 
 • În clinica noastră ne-am propus menținerea celor mai înalte standarde în domeniul stomatologiei pentru pacienții noștri, un centru stomatologic de excelența în care sunt îndeplinite toate condițiile pentru calitate.
 • În clinica noastră ne-am propus menținerea celor mai înalte standarde în domeniul stomatologiei pentru pacienții noștri, un centru stomatologic de excelența în care sunt îndeplinite toate condițiile pentru calitate.
 • Planul final de tratament va fi realizat la cele mai înalte standarde actuale, atât tehnice cât și estetice.
 • In domeniul stomatologiei generale oferim: control de evaluare a statusului dentar
 • Estetica dentară: fațete ceramice (Veneers), albire dentară cu lampa ZOOM, tratamente de canal sub Microscop Endodontic
 • Implanturi dentare, chirurgie orală (operații parodontale, rezecții apicale, sinus lifting, extracții molari de minte incluși
 • Fast & Fixed – implanturi și lucrare fixa în aceeași zi
 •  Protetică dentara: lucrări protetice din ceramică integrală, coroane ceramice obținute prin tehnologia CAD-CAM în cadrul clinicii, prin CEREC, ceramica pe zirconiu, lucrări pe implanturi dentare

Echipa noastră

Dr. Calesu Orania

Medic dentist

Dr. Orania Calesu a absolvit Facultatea de Stomatologie din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” București în anul 2008.

Dr. Cristofor Derioiu

Medic Specialist Chirurgie Oro-Maxilo-Facială și Implantologie

Absolvent al UMF Carol Davila-București, atât al Facultății de Stomatologie cât și al Facultății de Medicină Generală

Dr. Radu Colteanu

Medic dentist Specialist în Implantologie și Chirurgie Orală

A absolvit Universitatea de Medicină și Farmacie “Carol Davila” București în anul 2007.

Abonează-te la newsletter!

Abonează-te la newsletterul nostru și nu doar că primești toate reducerile, în mod comod, pe mailul tău, dar primești și o reducere permanentă de 5% la toate serviciile noastre! Sună bine?

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.

Cum arată clinica!